maandag 8 augustus 2011

Danique is geboren!Eindelijk is het zusje van Veerle geboren. Het is een wolk van een baby van 7,5 pond en alles gezond. Wat ben je dan weer gelukkig. Oma en opa worden is geweldig.Dat is te zien op deze foto's

4 opmerkingen:

Miranda zei

Hierpedepiep, gefeliciteerd met jullie kleindochter! De trots straalt er van af en veel plezier en geluk met deze nieuwe wereldburger! Ook natuurlijk voor pappa en mamma, lieve groetjes Mirandaxx

Marja's Stamp Addiction zei

Allereerst nog van harte gefeliciteerd oma met de geboorte van Danique. Wat is het super he zo'n wondertje, ik weet er alles van. Ze is inmiddels al weer een paar maanden zie ik.

Leuk dat we elkaar vandaag hebben ontmoet. Het was kort maar gezellig. Heb ook even op je site gesnuffeld en mooie dingen gezien. Mijn portemonnaie was niet licht geworden, maar leeg .....!! Maar wel mooie dingen gekocht. Leuk weer om mee te werken.
Tot hoors op onze blogs
groetjes Marja

Marja's Stamp Addiction zei

Hi Connie, Allereerst bedankt voor je lieve reactie op mijn winnen.
Ik kijk regelmatig op je site maar je bent al een tijdje afwezig. Dus dan maar op dit bericht je bereiken. Ik weet natuurlijk nog wie je bent en vind het heel leuk je in april weer te ontmoeten. Lukt vast wel.
groetjes
Marja

Pothys zei

An Edwardian lady in full dress was a wonder to behold, and her preparations for viewing were awesome.silks saree